Idealisme

Segolia Design denkt ook aan de toekomst en hoopt haar steentje bij te dragen aan een duurzame samenleving. Daarom houden we ons op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied en zijn er speciale prijzen voor non-profit organisaties die zich inzetten voor natuur, mens en/of dier.

Wil je een product zo milieuvriendelijk mogelijk gedrukt hebben? Dan helpen we graag om de best passende drukker te vinden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

In mijn leven speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Dat zie je ook terug in Segolia Design. Behalve dat ik waar mogelijk mijn klanten de mogelijkheden laat weten over het mileuvriendelijker produceren van hun drukwerk. Maak ik jaarlijks ook tijd vrij om als vrijwillig vormgever het een en ander te doen voor bijvoorbeeld: Bits Of Freedom (een organisatie die strijden voor internet-vrijheid). En voor verschillende dierenrechten of -welzijns organisaties heb ik gewerkt als illustrator en bijvoorbeeld vormgever van een magazine. Tussen 2005 en 2008 heb ik twee korte animatiefilms gemaakt met een boodschap: Furcoat (2008) en De avonturen van Snuf (2007).

Tessel Dekker, CEO Segolia Design

error: Content is protected