OVERABOUT

Hallo, mijn naam is Tessel Dekker.
Ik ben een illustrator en graphic en motion designer uit Haarlem.

CREATIEF
Spreekt voor zich…

MUZIKAAL

Fluitend naar ’t werk, zingend weer naar huis. Niet alleen omdat het werk zo ontzettend leuk is, maar ook omdat muziek een belangrijke inspiratiebron is. Daarom werk ik ook altijd met veel plezier aan opdrachten voor festivals, muzikanten en culturele instellingen.

BEWUST

Segolia Design is een sociaal- en milieubewuste onderneming. Niet omdat het ‘hip’ is, maar omdat het ertoe doet!

Wil je het product zo milieuvriendelijk mogelijk gedrukt hebben? Ben je een non-profit organisatie? Neem contact op voor meer informatie over de speciale non-profit prijzen.

+31(0)6 30 77 52 65
info@segolia.net

Meer weten? Lees dit artikeltje:

10 dingen die je altijd al wilde weten over Segolia Design op LinkedIn!

1 September 2006
Het begin van Segolia Design in Boedapest, Hongarije. Mijn eerste klant was de uitgever van de Kidspas: een boekje voor kinderen in Amsterdam met informatie wat er zoal te doen was, bijv. sportclubs, scouting, cursussen.
Maart 2008
Ons eerste kantoor - Samen met Hermance van Dijk (fotograaf) huur ik een bureau bij de Beeldmakerij in de Waarderpolder in Haarlem.
Juni 2009
Ons tweede kantoor - We vestigen ons in het oude Postkantoor aan de Zijlstraat in Haarlem.
2012
Segolia Films - Eerste korte animatiefilm komt uit. ``Snuf en de Jagers`` is een handgemaakte, collage-stijl film over een diertje dat een jonge jager een lesje leert.
2013
Ons derde kantoor - We verhuizen naar de Jansstraat nummertje 66 waar we zouden blijven totdat het in gebruik genomen zou worden door de nieuwe eigenaar. (helaas is er tot op de dag van vandaag april 2019 nog steeds leegstand in het pand)
Maart 2013
Segolia Films - Animatiefilm ``Furcoat`` wint prijs op Zwols Animatie Film Festival
Oktober 2013
Eerste Segolia Design Agenda verschenen voor 2014.
1 September 2016
Het 10-jarig Jubileumfeest van Segolia Design.
Ter gelegenheid werd er ons eerste bier gebrouwen samen met Briljant Brouwhuis. North Fever gember-porter wordt met smaak genuttigd in Café Briljant en er is een kleine tentoonstelling van 10 jaar Segolia Design.
Januari 2018
Ons kantoor bevind zich sinds januari 2018 op Rozenstraat 5 in Haarlem. Bij Studio Swanink hebben we een fijn onderkomen gevonden.
2019
Ondertussen in 2019 - in de uurtjes dat ik er tijd voor heb doe ik online bijscholing in motiondesign door MotionBeast en word ik steeds meer een meester in After Effects.
Maart 2018
Muziek - Het boek ``Passion for Vinyl II - an ode to analogue`` waar we in opdracht van Record Industry hard aan hebben gewerkt komt uit. https://www.passionforvinyl.com/
April 2019
De Middeleeuwse kaart van Haarlem komt uit - de kaart waar ik samen met Frank Petiet en Marius Bruijn meer dan een jaar aan gewerkt heb is af. En is deze maand in Haarlemse winkels verkrijgbaar: een wandelkaart en een poster van Haarlem in ca. 1450.
-
-

Privacy Statement & Algemene Voorwaarden: https://segolia.net/juridischezaken/

Content is protected. Right-click function is disabled.