Op Categorie //

   BOEK   affiche   bier   boek   briefkaart   cultuur   diverse uitingen   drukwerk   flyer   folder   gelegenheids drukwerk   horeca   huisstijl   illustratie   label   logo   merchandise   muziek   non-profit   platenhoes   vegan   website   zakelijk   zine  

vakantiepas & kidspas 2009-2010

diverse uitingen // illustratie // affiche // briefkaart // website // 

De Vakantiepas is een handig boekje dat vlak voor de zomervakantie uitkomt in Amsterdam Noord. Het is bedoeld voor basisschoolleerlingen. Er staan allerlei vakantieactiviteiten in het stadsdeel overzichtelijk bij elkaar.

De KidsPas is het hele schooljaar door verkrijgbaar bij de bibliotheken en stadsdeelkantoren van de deelnemende stadsdelen. Hierin kunnen kinderen en ouders vinden wat voor activiteiten er zijn en welke (sport-, knutsel-, scouting- etc.) clubs er zijn.

 Segolia Design verzorgt al enige jaren de website, en de afgelopen jaren ook de illustraties en layout van het bijbehorende drukwerk. De boekjes hebben de frisse, kleurrijke omslag en 2 kleurig binnenwerk.

Formaat:
Vakantiepas is een langwerpig boekje (112 x 225 mm).
Kidspas is 120 x 150 mm. In de flap van de omslag vind je de Kidspas. Die kunnen de kinderen eruit drukken en meenemen voor kortingen. 

Promotiekaarten (A6) en affiche (A2) in 2 kleuren.

www.kidspas.nl