Op Categorie //

   BOEK   affiche   bier   boek   briefkaart   cultuur   diverse uitingen   drukwerk   flyer   folder   gelegenheids drukwerk   horeca   huisstijl   illustratie   label   logo   merchandise   muziek   non-profit   platenhoes   vegan   website   zakelijk   zine  

persoonlijke glossy

gelegenheids drukwerk // 

Jij: "Wat ligt er nou op de salontafel?! Is het de nieuwe Anne.? De jubileum-editie?"
Anne: "De "Anne."? Dat blad bestaat toch helemaal niet?"
Jij: "Wat is dát dan? Ik zie het hier toch echt liggen, en... het gaat over .. jou! Kijk maar!"
Anne: "Wat?! Huh?! Kijken.."
"Woooooooaaahhhhh! Hebben jullie dat met z'n allen voor mij gemaakt? Lijkt net 'n echt tijdschrift..."
Jullie: "Ja! SURPRISE!!! Gefeliciteerd met je nieuwe huis!!"


Voor hele bijzondere gelegenheden is het leuk om samen met familie en vrienden wat te maken voor de jarige of bijv. het bruidspaar! Segolia Design werkte eerder al aan vrijgezellenboekjes, trouwposters en hardcover boekjes voor een 30e verjaardag. Vandaag laten we je de persoonlijke 33e verjaardagsglossy van Merel zien! Voor haar werd door de hele familie en haar vrienden allerlei leuke artikels ingestuurd. De glossy is compleet met reportages, een kook-special (recepten), vragenrubriek, horoscoop en columns. Ook zitten er persoons-gerelateerde spoof-advertorials in. Wil je meer gelegenheids uitgaven zien, ben je van harte uitgenodigd om langs te komen en meer voorbeelden te bekijken.

Namelijk: ook jij kunt bij Segolia Design terecht voor een origineel kado voor die bijzondere verjaardag, die geboorte, het jubuleum, vrijgezellenfeestje of bruiloft!
Samen met jou bedenken we een plan voor een boek, glossy of andere professioneel ontworpen cadeau. Segolia Design's Tessel Dekker zal je van begin tot eind waar mogelijk begeleiden met je uitgave. Van tevoren bespreken we het budget en de mogelijkheden die daarbinnen en binnen het tijdsbestek vallen. Vervolgens krijg je een to-do lijst om te komen tot de inzendingen van verschillende familieleden, vrienden en kennissen. Zoals bijvoorbeeld ten eerste: het verzamelen van de contactgegevens en het uitsturen van een oproepje.

We maken in goed overleg een haalbare planning met de deadlines voor inzendingen, uitzoekwerk en natuurlijk de deadline dat het geheel af moet zijn. Bel of mail gerust voor een prijs-indicatie voor wat jij in gedachten hebt voor jouw feestvarken!