Op Categorie //

   BOEK   affiche   bier   boek   briefkaart   cultuur   diverse uitingen   drukwerk   flyer   folder   gelegenheids drukwerk   horeca   huisstijl   illustratie   label   logo   merchandise   muziek   non-profit   platenhoes   vegan   website   zakelijk   zine  

eldorica festival

diverse uitingen // logo // muziek // 

Op een dag haalde Peer een boek bij z'n vader uit de kast en begon te lezen. Het bleek een reisverslag naar een betere wereld. Het boek beschrijft vanuit de ogen van één persoon hoe infrastructuur, werk, verdeling en alledaagse dingen in het teken staan van één ding: natuurlijk evenwicht. Een wereld die wij ook hadden kunnen hebben.

Peer (19) was zo geïnspireerd dat hij besloot om een festival te organiseren in het teken van duurzaamheid. Samen met Stichting Stad (Haarlem) realiseert hij het festival, dat gaat plaatsvinden op 4 September 2011 in het Staten Bolwerk in Haarlem. Geheel in het teken van duurzaamheid met het boek Eldorica als leidraad!

Segolia Design steunt dit soort projecten graag. Wij ontwierpen de eerste drie jaar het logo, de website, folder en affiche.