Op Categorie //

   BOEK   affiche   bier   boek   briefkaart   cultuur   diverse uitingen   drukwerk   flyer   folder   gelegenheids drukwerk   horeca   huisstijl   illustratie   label   logo   merchandise   muziek   non-profit   platenhoes   vegan   website   zakelijk   zine  

bag to the future

illustratie // muziek // platenhoes // 

Onder andere in samenwerking met Record Industry, zijn er een zevental unieke platen gemaakt. Unieke opnames met unieke platenhoezen: Segolia Design heeft er 2 van gemaakt. Deze originele platen + hoezen worden geveild om geld in te zamelen voor Bag To The Future ( https://www.facebook.com/bagtothefuture/ ).

De veiling gaat van start op:
vrijdag 15 april 2016 om 12.00 via catawiki.nl
en loopt af op 19 april.

De zeven hoezen worden tot sluiting van de veiling tentoongesteld in platenwinkel Sounds Haarlem​ Haarlem, (Grote Houtstraat 171). De platen zelf zijn kwetsbaar en kunnen niet van te voren bekeken of beluisterd worden.

Wil jij in het bezit komen van een van deze ‘one of a kind’ live opnames of wil je de hele verzameling compleet? Als je straks de trotse eigenaar bent van één van deze platen inclusief hoes, dan zal deze per UPS naar je verstuurd worden (gratis binnen Nederland en België). Maar beter en veiliger is het om ze op te komen halen bij Record Industry in Haarlem, waar je bovendien een rondleiding krijgt aangeboden.

Foto's: Anouk Rijnders (Record Industry)