Op Categorie //

   BOEK   affiche   bier   boek   briefkaart   cultuur   diverse uitingen   drukwerk   flyer   folder   gelegenheids drukwerk   horeca   huisstijl   illustratie   label   logo   merchandise   muziek   non-profit   platenhoes   vegan   website   zakelijk   zine  

Meer info //

wie wat waar

SEGOLIA DESIGN SAMENGEVAT

Welkom! Je bent op de site van de studio van Tessel Dekker, gevestigd in Haarlem. BNO lid. En sinds 2006 onder de naam Segolia Design werkzaam als grafisch ontwerper en illustrator.


CREATIEF //
spreekt voor zich.


MUZIKAAL //

Fluitend naar 't werk, zingend weer naar huis. Niet alleen omdat het werk zo ontzettend leuk is, maar ook omdat muziek een belangrijke inspiratiebron is. Daarom werk ik ook altijd met veel plezier aan opdrachten voor festivals, muzikanten en culturele instellingen.


BEWUST //

Segolia Design is een sociaal- en milieubewuste onderneming. Niet omdat het 'hip' is, maar omdat het ertoe doet!Wij zijn net verhuisd maar zitten nog steeds op een prachtige locatie in hartje Haarlem! Lees binnenkort meer over ROZENSTRAAT 5.

Wil je het product zo milieuvriendelijk mogelijk gedrukt hebben? Ben je een non-profit organisatie?
MEER OVER MILIEU & NON-PROFIT PRIJZEN

De studio werd opgericht in 2006 op een bijzonder inspirerende locatie: Boedapest, Hongarije. In deze prachtige oude stad heerst veel creativiteit.
MEER BOEDAPEST...


Meer weten over PRIJZEN EN LICENTIES?

Contact //

Segolia Design is altijd op zoek naar uitdagende creatieve opdrachten! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.
Rozenstraat 5
2011 LS
Haarlem

0630775265

Ook te vinden op ...

wordt vriendjes, geef commentaar, doe mee op:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Behanced